Gästgivargården i Värnamo AB

Boka bord

Välkommen att boka bord på Gästgivargården i Värnamo, Fyll i bokningsformuläret nedan och var noga med att ange tid, datum och till vilket evenemang. Vi vill gärna hjälpa er att skräddarsy ert evenemang, kontakta oss så hjälper vi er. Gäller det en bokning av konferens hänvisar vi till boka konferens. Beställning av bord önskas senast 3 arbetsdagar innan samt bokningsbekräftelse för gällande bokning.

Dagens lunch

Vi serverar dagens lunch måndag-fredag

11.30-14.00.

Önskas avhämtning går det också bra.
Se dagens lunch>>

Arrangemang

Vi på Gästgivargården anordnar varje år små som stora evenemang åt våra kunder. Önskar du ett skräddarsytt paket för just ditt evenemang hjälper vi gärna till.
Kontakta oss här >>

Vinomat

Vinomatkortet ger dig som gäst möjligheten att hitta ditt absoluta favoritvin. Kortet ger dig omedelbar tillgång till vår egen unika samling av 24 noggrant utvalda röda och vita viner från hela världen. Du laddar kortet med valfri summa och kan sedan ha din egen exklusiva vinprovning tillsammans med vänner eller familj. För att få reda på mer om hur du tar dig in i druvans komplexa och fantastiska värld, fråga restaurangens sommelier eller personal!

Kortet kan även användas som betalningsmedel för mat och andra tjänster som Gästgivargården tillhandahåller.