Gästgivargården i Värnamo AB

Vinomat

Vi vill ge dig möjligheten att smaka det bästa från delar av världen!

Därför har vi på gästgivargården noga handplockat vårt sortiment.

Som första restaurang och konferensanläggning i Värnamo kan vi erbjuda våra gäster ett vinotek, där Ni har tillgång till 16 välsmakande viner från världens alla hörn.

Vinoteksmaskinen uppfanns i Italien för vinbranschen skulle låta sina kunder provsmaka sina viner och på det sätt främja försäljningen på vingårdarna. Vinet hålls drickbart upp till 30 dagar med hjälp av kvävgas.

Poängen är att ge våra kunder en möjlighet att glasvis smaka lite speciella  viner som inte är så vanliga eller särskilt lätta att anskaffa på egen hand.

Maskinen fungerar med chipkort, som ni laddar med vald summa i restaurangens kassa. Kortet matas in i automaten och så trycker man på en knapp för att välja vilket vin man vill prova.

De två vinotek som finns på Gästgivargården har plats för 8 röda viner och 8 vita/rosé viner som står bakom ett glas i skåp med rätt temperatur. Kortet fungerar även som betalningsmedel till alla andra tjänster som gästgivargården i Värnamo erbjuder. Gästgivargårdens vinomatkort är ett upplevelsekort som garanterat kommer att uppskattas av nära och kära alltså en perfekt pressent till Er alla som har det mesta.

Tips

Börja kvällen med en vinprovning i vårt vinotek, tillsammans med en läcker vinoteksplatta med välsmakande ostar och charkdelikatesser från medelhavsområdet.